Skip to main content

Amrâth Hotel DuCasque

Maastricht

Het in 2014 gerenoveerde Amrath Hotel DuCasque is gelegen aan het gezelligste en beroemdste plein van Nederland, het Vrijthof in Maastricht. De winkelstraten en het historische centrum liggen direct bij het hotel.

Contact

Helmstraat 14
6211 TA Maastricht
Plan your route

from your location

Het in 2014 gerenoveerde Amrath Hotel DuCasque is gelegen aan het gezelligste en beroemdste plein van Nederland, het Vrijthof in Maastricht. D…

Het in 2014 gerenoveerde Amrath Hotel DuCasque is gelegen aan het gezelligste en beroemdste plein van Nederland, het Vrijthof in Maastricht. De winkelstraten en het historische centrum liggen direct bij het hotel. Het monumentale gebouw is ingericht in Art Deco stijl, een populaire architectonische stroming uit de jaren 20 en 30. Naast de prachtige Art-Deco lobby met marmeren vloer komt deze bouwstijl ook terug in de inrichting van de vernieuwde kamers. Het ontbijtrestaurant van Amrath Hotel DuCasque is fraai gelegen op de 2e verdieping met uitzicht op het Vrijthof. Alle kamers bieden gratis WiFi, flatscreen TV, led-verlichting, klimaatbeheersing en natuurlijk een eigentijdse inrichting. U kunt uw auto parkeren bij het hotel danwel de nabijgelegen parkeergarage. Wij raden u aan dit bij u reservering kenbaar te maken aangezien de plaatsen beperkt zijn. Als gast van Amrath Hotel DuCasque kunt u gratis gebruik maken van het binnenzwembad van Amrath Grand Hotel de l Empereur, dat te voet binnen 15 minuten te bereiken is. U kunt in de l Empereur ook genieten van een heerlijke diner.

Attributes

Location

Are you also a Gourmet?

Register for free and we will give you the best addresses to discover Maastricht. Hidden gems and undiscovered places that you can dream about. You will also receive a promotional code with which you can stay overnight and park for a nice price.

You are almost there! We have sent you an e-mail in which you only need to confirm your registration.

Have you not received an email within 15 minutes? Then it may be in your spam folder.

Something went wrong with your registration. Please try again or send an email to info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *